mysdag

hej hej!

sitter framför datan och målar naglarna
vet inte vad jag ska skriva...

ska gå och plocka ihop lite fika tills idag
vi ska ha mysdag i skolan



friluftsdag

hej!

idag var vi med klassen på visättra och åkte skridskor i början var det bara tråkigt och kallt men när det var typ... 20 minuter kvar så kom jag sofie glaad och sara på en lek med en bandyboll som man skulle kasta till varandra det var faktiskt ganska kul ock så blev man varm också. sen ville fillip victor william och kevin vara me så vi körde killarna mot tjejerna det var väldigt kul vi typ kröp på isen för att få tag i den där bandybollen. sen slutade vi halv 12.

nu sitter jag och kollar på en inspelad blåsningen det e ju sjukt att dom går på det.

fotboll

hej

igår var jag på fotbolls turnering i kallhäll det gick ganska bra. första matchen vann vi med 1-0 andra 0-0 och tredje förlorade vi med 0-1 så vi kom på tredje plats. igår var jag väldigt besviken för det var ett skit mål som rullade in i sjunde minuten ( vi spelade bara en kvart ) men idag så... ja det e vel bra med en tredje plats vi fick iallafall medalj

        juliia ♥♥♥


bla bla bla

hej bloggen

sitter och kollar på extreme home makover och typ gråter dom där filmen på familjen som kommer i början av programmet är ju såå sorliga. i skolan var det... booring som vanligt det ända som e kul e rasterna = )


nej nu ska jag se på TV e så j*vla slö nu vet inte varför bara e det

                                       Juliia

Sjukis

HEJ!

sitter hemma me brorsan och ser på "kung fu panda" den e fett bra :-p ♥

ska fixa ny header vad tycks om den här???



...Prosit, ååh jag haaatar att vara sjuk!!!

                  muchfrån en sjuk Juliia


RSS 2.0